ТУРСКИЯТ ГАСТРОНОМ ГОСПОЖА САХРАП СОЙСАЛ, ПОКОРИ ПАРИЖ...
На 16тият Междунроден фестивал на кулинарните книги, в което участват 50 страни Сахрап Сойсал представи различни вкусове от турската кулинария, с които покори гостите на изложението.
Изпратена 07.03.2011 13:49:30 UTC
Обновена 07.03.2011 13:49:30 UTC
Турският гастроном госпожа Сахрап Сойсал, покори Париж...
На 16тият Междунроден фестивал на кулинарните книги, в което участват 50 страни Сахрап Сойсал представи различни вкусове от турската кулинария, с които покори гостите на изложението.
Сахрап Сойсал представи на гостите на изложението месно ястие от Османската кухня, пилаф Фирик характерен за Газиантеп и супата тархана. Сахрап Сойсал също така участва и в симпозиум разказващ мястото на турската кухня в света със статут на модератор.
Най-голям интерес на изложението предизвикаха презентациите на вкусове от кулунариите на Колумбия и Турция.
ТРТ / Оох - ммм (Вкусните гозби !)
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар